Sindikalna ponuda

Novogodišnji paketići za decu naših članova

Nezavisni sindikat "Future" pokreće akciju prema svojim članovima, da ukoliko imaju decu uzrasta do 10 god.(sa 31.12.2010), izvrše prijavljivanje radi evidentiranja te dece zbog podele novogodisnjih paketića.

I pored skromnih mogućnosti želimo da deci svojih kolega koji su tu sa nama, u ovom sindikatu,poželimo sve najlepše skromnim poklonom, u vidu novogodišnjeg paketića.

U mestima gde imamo sindikalnog poverenika možete se prijaviti kod njih, a ostali lično telefonom, e- mailom ili na službeni 2271.

Od dokumentacije potreban vam je izvod iz knjige rodjenih za dete-decu.

Sindikalna pozajmica

SINDIKALNA POZAJMICA

Obavestavamo sve clanove NEZAVISNOG SINDIKATA FUTURA PLUS da se mogu prijaviti  za novcanu pozajmicu  iz kase solidarnosti.Pozajmica je beskamatna, I moze se vratiti u vise mesecnih rata, odbijanjem od zarade.Za resavanje vasih trenutnih teskoca, tu je- NS “Futura plus”-vas sindikat!

Zimnica

Obaveštavamo kolege da je danas 11. novembra stigla narucena zimnica, narucena preko  Nezavisnog sindikata.Isporuka ce biti obavljena u narednih par dana na MPO objekte gde rade kolege narucioci, preko logistike 'Future plus" u dogovoru sa sluzbom za ljudske resurse preduzeca. Zimnicu mogu naruciti i ostali zainteresovani clanovi pod istim uslovima. (na 6 rata)

Sindikalni sastanak

DOPISOM SLUZBI ZA LJUDSKE RESURSE “FUTURE PLUS”  TRAZILI SMO DA NAM SE ODOBRI PROSTOR  U MATICNOJ FIRMI U ZEMUNU GDE BI ODRZALI SASTANAK NEZAVISNOG SINDIKATA, GDE BI PRISUSTVOVALI PREDSTAVNICI ZAPOSLENIH IZ SVIH ONIH MESTA GDE  NS  IMA CLANOVE.NARAVNO DA CE NAM BITI VELIKA CAST  UKOLIKO  DIREKTOR BUDIMIR MRDOVIC  BUDE NA TOM SASTANKU,A NA KOJI CE BITI  UREDNO POZVAN.